CLUBS

JUGADORS

TORNEIGS

LLIGA CAT.

CIRCUIT

RETRANSMISSIONS

Destacats

 
 
 
 
 

XCII Campionat de Catalunya Absolut Individual

Hotel 4R Salou Park Resort

Bases

De l'11 al 18 de maig de 2024

XXXVIII Campionat de Catalunya de Veterans

Hotel 4R Salou Park Resort

De l'11 al 19 de maig de 2024

Copa Catalana 2024

Bases de la Copa Catalana 2024

Equips classificats

Resultats i Classificacions:

DH - 2DIV - PREF - 1Cat - 2Cat - 3Cat

Galeria d'imatges

Un cop finalitzades les dues primeres rondes comentem a continuació els resultats de cadascún dels nostres jugadors:

Un cop finalitzades les dues primeres rondes comentem a continuació els resultats de cadascún dels nostres jugadors:

  • Carles Díaz Comallonga. Ha obtingut 2 victòries en les dues primeres rondes, mantenint-se així en la part alta de la classificació
  • Carlos Rojano Alfonso. També ha conseguit el 100% dels punts, i es mantè en la lluita pel títol.
  • Pere Garriga Cazorla. Després d'un mal inici en el Sub -16, sembla recuperat, i al igual que en les últimes rondes del Sub -16, ha guanyat totes les partides.
  • Pau Joan Bartrolí. Ha començat bé el campionat aconseguint 1,5 dels 2 punts possibles. La primera ronda, tot i arribar en un final amb lleugera ventatja no va poder aconseguir la victòria i quedà amb tables, en la segona ronda guanyà la partida amb solvència.
  • Alexandre Pinsach Gelabert. També amb 1,5 de 2 punts continua en la part mitjana-alta de la tabla. Al matí conseguí una victòria en una partida complicada i en la ronda de la tarda no poguè passar de les tables també en una partida molt disputada.
  • Elisabet Ruiz Font. Amb un precís final i sent la última en acabar la primera ronda aconseguí la victòria en la primera ronda, en la segona ronda, l'emparellament la va portar a la primera taula, davant el favòrit del torneig, el Mestre Fide Santos de Extremadura. La partida fou disputada, però la falta de temps la va comdenar a la derrota.
  • Gal·la Garcia-Castany Musellas. Dues tables en les dues primeres partides, la situen en el grup de líders del femení amb un punt dels 2 possibles.
  • Laura Martín Pérez. Va guanyar amb certa facilitat la primera ronda. L'emparellament de la segona ronda també la va portar a jugar a les primeres taules on no va poder evitar la derrota davant d'un jugador, a priori, superior.
  • Oriol Porta Tovar. El nostre jugador va tenir mala sort en la primera ronda, va aconseguir una posició clarament superior a la deu seu rival, però un parell d'errors en el mig joc van fer que acabès perdent la partida. A la tarda, es va recuperar del cop que va suposar la derrota en la primera ronda i va derrotar al seu rival sense molts problemes.
  • Maxim Ventura Bolet. Va guanyar amb solvència en la primera ronda. A la tarda  jugant contra un contrincant en principi superior a ell, va equivocar el plà en l'apertura i no va poder evitar la derrota.

grup sub18 2014 espanya

Preguntes Freqüents

Botiga en línia

Cercador

Galeria Flickr